Termeni si conditii

Utilizarea site-ului

Accesarea, vizitarea sau cumpararea produselor prezentate pe site-ul distridentplus.ro implica acceptarea termenilor si conditiilor prezentate pe acest site. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului se recomanda citirea cu atentie a acestui material.

Inregistrarea ca utilizator al acestui site reprezinta acordul dumneavoastra implicit privind primirea mesajelor electronice legate de produsele prezentate.

Copyright

distridentplus.ro este proprietatea Distrident Plus care il administreaza dupa legislatia valabila pe teritoriul Romaniei.

Intregul continut al site-ului distridentplus.ro, incluzand elemente de design si grafica web, este proprietatea Distrident Plus si este protejat conform Legii dreptului de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industrial.

Folosirea fara acordul scris al proprietarului a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

Utilizatorul este obligat sa foloseasca informatiile de pe site-ul distridentplus.ro doar in interes personal, fara a avea dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a-l reproduce partial sau integral, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor Distrident Plus, fara acordul scris al acesteia.

Note de informare privind protectia datelor personale

Click aici pentru detalii

Dispute si conflicte

Ne straduim ca informatiile pe care vi le oferim sa fie cat mai clare si mai reale. Cu toate acestea pot interveni anumite erori. Nu oferim niciun fel de garantie directa sau indirecta privind calitatea informatiilor, imaginilor, produselor obtinute contra cost sau gratis prin intermediul serviciului nostru.

Se poate intampla ca la un moment dat, in dreptul unui produs, sa nu fie trecute toate detaliile despre acesta. Acest lucru se intampla pentru ca obtinerea si prelucrarea datelor despre un produs necesita timp si datele se introduc treptat. In general, in cateva zile de la introducerea unui nou produs, vor fi trecute si toate celelalte detalii despre acesta. Distrident Plus isi rezerva dreptul de a nu oferi nici o garantie ca serviciul oferit va fi potrivit cerintelor tale sau ca serviciul va fi neintrerupt, sigur si fara erori de orice fel.

Nu suntem si nu putem fi tinuti responsabili in nici un fel, direct sau indirect, pentru orice paguba si/sau problema directa sau indirecta, de orice natura, ca urmare a folosirii serviciilor oferite de noi.

Fara nici o notificare prealabila, Distrident Plus poate sterge sau adauga orice informatie pe site si poate intrerupe orice activitate sau arhiva din continutul site-lui.

Distrident Plus nu se face raspunzatoare pentru coletele deteriorate datorita proastei manipulari din partea firmelor de livrare cu care colaboram.

Distrident Plus isi rezerva dreptul de a refuza o comanda daca se gaseste in una din urmatoarele situatii:

  • Produsul comandat nu este pe stoc
  • Imposibilitatea obtinerii confirmarii de plata
  • Identificarea unei erori in informatiile pentru produs, inclusiv pretul sau oferta promotionala
  • Clientul manifesta un comportament si limbaj neadecvat (agresiv, licentios, etc.) sau are in istoricul comenzilor livrari refuzate

Orice tentativa de acces neautorizat pe site-ul distridentplus.ro sau incercare de frauda vor fi raportate autoritatilor competente. Orice conflict aparut intre compania Distrident Plus si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu, iar solutionarea conflictelor este de competenta instantelor judecatoresti romanesti. Fiind de acord cu acesti Termeni si conditii, clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri.

In cazul in care clientul face o comanda, o confirma, coletul este trimis iar expeditia este refuzata clientul se obliga se plateasca taxele aferente expeditiei + servicul de impachetare. In caz contrar, se va proceda la masuri legale impotriva acestuia.
Comandand oricare produs de la acest magazin, clientul este de acord si isi da consimtamantul pentru publicarea datelor personale daca nu ridica coletul.

Livrare

Click aici pentru detalii

Schimbarea termenilor si conditiilor

Distrident Plus isi rezerva dreptul sa faca modificari, actualizari privind termenii si conditiile, fara o notificare prealabila si fara precizarea motivelor. Distrident Plus isi rezerva dreptul sa faca modificari in structura site-ului fara o notificare prealabila si fara precizarea motivelor. Continuarea folosirii site-ului implica acceptarea modificarilor efectuate.

Corectarea informatiilor eronate

Distrident Plus nu isi asuma responsabilitatea pentru textele de descriere a produselor, acestea fiind reproduse din materialele oferite de furnizori. De asemenea, imaginile care sunt prezentate pe site sunt cu titlu de exemplu, produsele efectiv livrate putand diferi de acestea in ceea ce priveste culoarea, aspectul s.a.

Ne rezervam dreptul de a corecta eventuale omisiuni, erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete sau erori ale produselor software, fara a anunta in prealabil.

Politica de returnare magazin online

distridentplus.ro doreste sa multumeasca toti clientii, in procent de 100%. Daca din anumite motive doresti returnarea unui produs, noi iti returnam in totalitate suma platita pentru acel produs.

Pentru aceasta trebuie sa aplici pentru procedura de retur a produselor in maxim 10 zile de la receptia acestora. Potrivit art. 4, lit. b din Ordonanta Guvernului nr.130/2000, consumatorul are dreptul sa notifice in scris distridentplus.ro ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului.

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. distridentplus.ro va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport. De asemenea, suma inapoiata nu include comisioanele aferente viramentului bancar sau a mandatului postal (daca e cazul). In cazul unei erori de comanda (ex: s-a trimis alt produs etc.), distridentplus.ro va suporta taxa de transport.

Conditii de acceptare retur produse:
Singura conditie este ca produsul sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (sigilat, sa aiba etichetele atasate, ambalajul original si documentele care l-au insotit).

Adresa de returnare a produselor este:

Distrident Plus

Traian Taranu 3

tel. (+40) 330 11 00 11

Pentru orice alte intrebari, va rugam sa ne contactati.

Nota:

  1. Politica de retur mentionata mai sus se aplica doar produselor comandate online pe distridentplus.ro ce au fost receptionate de catre cumparator persoana fizica in urma transportului prin curier;
  2. Pentru produsele ale caror colete reprezinta deteriorari vizibile la primirea prin curier, cumparatorul este rugat sa refuze receptia lor;
  3. Produsele comandate online pe distridentplus.ro sunt livrate numai sigilat in ambalaj original de la producator. Pentru unele categorii de produse, daca este cazul, distridentplus.ro isi rezerva dreptul de a livra in ambalaj suplimentar in vederea protectiei ambalajului original.